Videodokumentation: Stalking the Stalkers

Det kan være svært at vise stalking – og så alligevel ikke helt. En stort set tom parkeringsplads, masser af tomme båse om mig, der ligger og cirkulerer rundt efter en Teslabil.

Tesla spiller en ganske central rolle i den målretning, jeg har været udsat for. Allerede i 2017 bemærkede jeg, efter at have fået bil, at der ofte lå denne bil-type med et T som logo lige bag mig.

En bil som på ingen måde repræsenterer den almindelige gangstalker, men folk oppe i hierarkiet inden for den organiserede stalking/paramilitære terrorpatrulje. En bil som ikke alene repræsenterer frekvensteknologien, directed energy weapons og hvad man ellers benytter sig af inden for den organiserede stalking, men også peger i retning af hele den skjulte agenda – A One World Government, The Internet of Things, Smart Cities, the Smart Grid, The Fouth Industrial Revolution, The Great Reset, World Economic Forum, corporate society og hele denne skjulte dagsorden, der i daglig tale går under Overvågningssamfundet, det trådløse samfund og andre såkaldte tilforladelige udtryk.

Tesla repræsenterer fremtiden og hele den teknologi, der ligger bag den skjulte overvågning og kontrol med befolkningen gennem frekvensteknologien, kvantefysikken – and what not.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: